ZAKELIJK TEKENEN

Zakelijk tekenen is dé trend in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven ontdekken de verbluffende werking van het inzetten van tekeningen voor taaie stof, papieren tijgers en andere geschreven teksten in het bedrijf. Er zijn ondertussen al heel wat plannen, jaarverslagen en notulen uitgewerkt in tekenen in plaats van lappen tekst. Het resultaat? De stukken worden door veel meer medewerkers 'gelezen', de betrokkenheid van je medewerkers vergroot en dit komt de kwaliteit van het werk absoluut ten goede. 

Maar wat is zakelijk tekenen nu eigenlijk? Het is eigenlijk heel simpel. In plaats van lappen tekst, leg je in tekeningen vast van wat er besproken of gedeeld wordt tijdens een
vergadering, brainstormsessie, event of een andere zakelijke bijeenkomst. Wanneer iets in tekeningen overgebracht wordt, is het sneller te ‘lezen’, een plaatje onthoud je sneller en wordt het vaak door een grotere doelgroep goed begrepen.


Zakelijk tekenen kan binnen je bedrijf op veel plekken ingezet worden: in een plan, een (jaar)verslag, notulen, bij het delen van resultaten, (nieuwe) regels of bijvoorbeeld ter ondersteuning van je presentatie.

Wil jij ook meer actieve werknemers en een vergrootte betrokkenheid van je medewerkers? 
Ik help je graag met het maken van een 

  • Mindmap
  • Praatplaat
  • Visuele notulen 
  • Infographic

Wil je graag meer visuele communicatie binnen je bedrijf maar weet je nog niet goed hoe? Neem contact met me op! Ik denk graag met je mee en kijk samen met je naar mogelijkheden.