WORKSHOPS

Klik op een van de buttons om meer informatie over de betreffende workshop te vinden

Alle informatie over een workshop in het algemeen vindt u onderaan de pagina

ALGEMENE INFORMATIE OVER WORKSHOPS

Wat houdt een workshop handletteren of brushletteren van Paperpien in?

  • 2 uur begeleiding
  • Alle benodigde materialen zijn aanwezig
  • Zelfgemaakt eindproduct mee naar huis
  • Goed gevulde goodiebag per persoon
  • €40 per persoon | €15 per persoon (kinderfeestje) (bij minimaal 4 personen)
  • Prijs kan afwijken bij een workshop op maat


Geïnteresseerd in een workshop handletteren of brushletteren?

Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar een datum, locatie en tijdstip. In principe vindt een workshop bij jou thuis plaats. Kan dit niet? Geen probleem. We kunnen ook een andere locatie regelen. Een workshop handletteren of brushletteren is het meest effectief bij een groep tussen de 4 en 10 personen. Zo kun je van elkaar leren en heb ik ook genoeg aandacht voor iedereen. Heb je veel enthousiastelingen om je heen verzameld en willen jullie gezamenlijk een workshop? Gezellig! Ben je een feest aan het organiseren en wil je een creatieve workshop volgen? Leuk! Wil je met je bedrijf of afdeling een leuk uitje doen? Meer dan welkom!


RECENSIES 

“Super geslaagd kinderfeestje had mijn dochter voor haar 10e verjaardag, dankzij een workshop handlettering van Pauline! Best spannend vonden we vooraf, want misschien vindt niet elk vriendinnetje het even leuk... Het tegendeel was waar: alle meiden waren enthousiast! Ze vonden het stuk voor stuk fantastisch om in 2 uur tijd de mooiste creaties op papier te krijgen. Natuurlijk onder de stimulerende aanmoediging en fijne begeleiding van Pauline. Kers op de taart? Elk kind kreeg een eigen tasje met een mooi boekje en speciale pennen erin. Mijn dochter vat het als volgt samen: het was écht super leuk! De hele tafel stond vol pennen en stiften die we allemaal mochten gebruiken. Iedereen vond het leuk. Ze deed dingen voor en dat was fijn, zo kon je het goed volgen. En ze is heel aardig!" 

"Het feestje van Belle met Pauline ws een groot succes! Met 10 meiden vierden we haar 11e verjaardag onder de heldere, gezellige leiding van Pauline. De meisjes leerden op een speelse, stimulerende manier hoe ze handlettering zelf in de praktijk konden brengen. Het is te merken dat Pauline voor de klas staat. Het kostte haar geen enkele moeite elk kind te motiveren en ze een succeservaring te geven. Na afloop kregen ze ook nog een tasje mee met dingen om thuis ook nog aan de slag te kunnen. De meiden vonden het heel erg leuk en voor de ouders is het mega-relaxed."

"Paperpien heeft een super LEUK handlettering-party verzorgd voor onze jarige 10 jarige dochter! De meiden waren allemaal zo heerlijk bezig. Geweldig! Ook de ouders waren super enthousiast over het eindresultaat gemaakt door hun eigen dochter. Een dikke 10 voor jou!"