Wat bestelde jij bij Paperpien

Recensies van klanten

"Deze deurmat maakt onze postbode aan het lachen"
This is a fun doormat, really well made. I'm very happy with the doormat, it makes our frond door more cheerfull.  And it makes our postman smile too! Good communication with the shop. Thanks so much!"

 

"Best spannend, misschien vindt niet ieder vriendinnetje handletteren even leuk?!"

Super geslaagd kinderfeestje had mijn dochter voor haar 10e verjaardag, dankzij een workshop handlettering van Pauline! Best spannend vonden we vooraf, want misschien vindt niet elk vriendinnetje het even leuk... Het tegendeel was waar: alle meiden waren enthousiast! Ze vonden het stuk voor stuk fantastisch om in 2 uur tijd de mooiste creaties op papier te krijgen. Natuurlijk onder de stimulerende aanmoediging en fijne begeleiding van Pauline. Kers op de taart? Elk kind kreeg een eigen tasje met een mooi boekje en speciale pennen erin. Mijn dochter vat het als volgt samen: het was écht super leuk! De hele tafel stond vol pennen en stiften die we allemaal mochten gebruiken. Iedereen vond het leuk. Ze deed dingen voor en dat was fijn, zo kon je het goed volgen. En ze is heel aardig! 

 

"Ook de ouders waren super enthousiast!" 
Paperpien heeft een super LEUK handlettering-party verzorgd voor onze jarige 10 jarige dochter! De meiden waren allemaal zo heerlijk bezig. Geweldig! Ook de ouders waren super enthousiast over het eindresultaat gemaakt door hun eigen dochter. Een dikke 10 voor jou! 

 

"Het kostte Pauline geen enkele moeite elk kind te motiveren"

Het feestje van Belle met Pauline was een groot succes! Met 10 meiden vierden we haar 11e verjaardag onder de heldere, gezellige leiding van Pauline. De meisjes leerden op een speelse, stimulerende manier hoe ze handlettering zelf in de praktijk konden brengen. Het is te merken dat Pauline voor de klas staat. Het kostte haar geen enkele moeite elk kind te motiveren en ze een succeservaring te geven. Na afloop kregen ze ook nog een tasje mee met dingen om thuis ook nog aan de slag te kunnen. De meiden vonden het heel erg leuk en voor de ouders is het mega-relaxed.

 

"Nog nooit zo'n mooi pakketje ontvangen"

Fulfilled my request for a custom design on a whim! Excellent communication, speedy delivery, product nicely packaged and exactly as requested. It came with a personal message and an extra postcard too. Very sweet! Never have I ever received a package that is so beautiful from the outside!